Ledig stilling som daglig leder ved Steinerskolen Gjøvik-Toten

Steinerskolen Gjøvik-Toten søker en dyktig og engasjert daglig leder til å ta skolen inn i en ny og spennende tid. Vi ønsker en person som kan utvikle og inspirere skolen til å bli en fremtidsrettet steinerskole. Steinerskolen underviser etter egen læreplan basert på Rudolf Steiners pedagogiske prinsipper, og er et pedagogisk alternativ til offentlig skole for 1.- 10. trinn.

Steinerskolen Gjøvik- Toten ble etablert i 1987 og har nå ca 70 elever og 26 ansatte. Den ligger i naturskjønne omgivelser ved Mjøsa i kort avstand fra Gjøvik sentrum. Det er gode kommunikasjonsforbindelser til Oslo, Lillehammer og Hamar. Nytt ungdomsskolebygg ble ferdigstilt i 2017. I nær tilknytning til skolens bygg er også et fritidshjem (SFO) og Fredvika Steinerbarnehage.

Som daglig leder vil du:

• ha administrativt og pedagogisk ansvar for skolen. Dette i nært samarbeid med ledergruppen og øvrige kollegaer ved skolen
  • videreutvikle skolen i samarbeid med skolens styre, og samtidig sikre effektiv og forsvarlig drift i henhold til lovverket for friskoler og stiftelser og i tråd med Steinerskolens læreplan
  • ha personalansvar
  • rapportere til skolens styre v/styreleder

Ønskede kvalifikasjoner:

• Erfaring og kompetanse innenfor ledelse, økonomi og organisasjon
  • Erfaring og kompetanse fra skole/undervisning
  • Innsikt i og interesse for steinerpedagogikk
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • God gjennomføringsevne
  • Evne til å motivere og inspirere personalet

Vi kan tilby:

• Varierte, spennende arbeidsoppgaver og viktige utfordringer
  • Dyktige kollegaer i et utviklingsorientert, pedagogisk miljø
  • Flotte elever og engasjerte foresatte
  • Lønn etter avtale
  • God pensjonsordning i Statens Pensjonskasse

Stillingen er et åremål på fire år og kan forlenges av skolens styre.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Ønsket tiltredelse 01.08.18.

Søknad med CV sendes til Steinerskolen Gjøvik-Toten, Østre Totenveg 14, 2816 Gjøvik, eller via epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Spørsmål om stillingen kan rettes til skolens administrasjon, tlf. 61132780, eller styreleder Hans Grøndahl, tlf. 41534485

Søknadsfrist: 23. mars 2018.