FREDAGSLAPPEN UKE 43 – 27.10.17 – STEINERSKOLEN GJØVIK-TOTEN

Til våre kjære elever på ungdomstrinnet:

Dere er noen fantastiske skuespillere!

Dramaet vi fikk se utspille seg i familien Siebels hjem forrige fredag var mildt sagt over all forventning.

Jeg håper alle deltagere i oppsetningen kan gå videre på sin vei med rak rygg og hevet hode.

- Nå med en erfaring i sekken som kan minne hver enkelt på at du kan gjennomføre ethvert oppdrag og ta enhver utfordring.

For levemannen i stykket var historien lettere nervepirrende, men for publikum var det virkelig søte og uforglemmelige timer!

Tusen takk!

Per-Erik Volden

«Den Kyske Levemann» ble fremført på Friscena fredag 20.oktober.

file8 1IMG 0339

IMG 0346IMG 0330IMG 0381

IMG 0358IMG 032222IMG 0380

Sjuende klasse

Denne uken har vi en kombinert uke med norsk, historie og IKT. I første omgang har vi brukt uken til å bli kjent med tekstbehandlingsprogram. Elevene har blitt kjent med grunnleggende touch-prinsipper, hurtigtaster, nummereringslister og tabeller. Vi kommer til å bruke ukene fremover til å skrive en historie ut i fra historiefaget.

10.klasse var på en utflukt hos Trygg Trafikk på Hunderfossen i går den 25.10.

UTDANNINGSMESSE – Gjøvikhallen 01.11 (19-20). 9.+10.klasse oppfordres sterkt til å dra, helst sammen med sine foreldre!

BØKER ØNSKES! U-trinnsbiblioteket ønsker seg flere bøker. Dersom noen har bøker i ulike genre som kan passe for ungdomstrinnet, sier vi ja takk til en eventuell donasjon.

Forrige fredag var danselinja fra Vinstra vg skole på besøk hos u-trinnet, og elevene våre var fornøyde med det de så og opplevde, og var kjempeengasjerte.

Bokbussen kommer til b-skolen fredag 03.11 (12-13.30).

JULEMARKEDSINFO – fra Julemarkedskomitèen: Mandag 30.10 er siste frist for å komme med ønsker til markedet i henhold til arbeidsoppgaver.  Enten direkte til din klassekontakt eller til fau-leder Kristina (95529419).

SISTE NYTT FRA FAUS ÅRSMØTE: Kristina Bruset fortsetter som fau-leder og Felix Wagner som kasserer. Hurra!

GOD HELG ØNSKES TIL ALLE!